Blog

AI_zdravlje.jpg

Provjera simptoma

1. ožujka 2020.

Provjerite svoje simptome i saznajte što ih može uzrokovati

Pre primarna skrb

Naziv " primarna skrb" je možda pogrešan.
Kada se ne osjećaju dobro prvo što pacijenti rade je da razmisle što mogu učiniti sami za sebe, drugo je da potraže savjet od prijatelja i obitelji, a zadnjih godina mnogi svoje simptome žele shvatiti koristeći internet. Pacijenti koriste tražilice (Google, Yahoo,...) za samo-dijagnosticiranje. Tada dobivaju nerelevantne, zbunjujuće informacije i ne znaju što dalje činiti.
Tek nakon toga traže stručnu pomoć...

Razvojem tehnologije pružaju se razne mogućnosti održavanja i unapređenja zdravlja. Koncept pre-primarne skrbi (radnje koje bolesnik može obaviti prije prvog javljanja liječniku) u smislu provjere simptoma alatima baziranim na umjetnoj inteligenciji

  • pacijentima može dati dovoljno samopouzdanja da se dovoljno dugo brinu o sebi dok se ne oporave ili
  • da potraže pomoć kvalificiranog medicinskog osoblja kada je zaista trebaju.


PREGLEDAJME

(hrvatski)

Kako mnogi pacijenti zbog jezične barijere žele uraditi provjeru svojih simptoma na hrvatskom jeziku završavamo razvoj vlastitog sustava baziranog na umjetnoj inteligenciji.
"Pregledajme" je alat za provjeru simptoma na hrvatskom jeziku koji vas nakon provjere vaših simptoma usmjerava odgovarajućem kvalificiranom medicinskom profesionalcu.

(Ne radi se o pronalaženju rane dijagnoze. Nakon što unesete vaše simptome "Pregledajme" vam postavlja dodatna, jednostavna i relevantna pitanja te uspoređuje vaše odgovore sa tisućama sličnih slučajeva kako bi vam pomogao u pronalaženju mogućih uzroka i objašnjenja vaših simptoma..
Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije iz "
Pregledaj.me" za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem)