VACUSLIM 48

vacuslim_2

Vacuslim 48

Učinci ove brze, jednostavne i odmah vidljive metode: efekt mršavljenja , smanjuje opseg nakon prvog tretmana (jak efekt lipolize), anticelulitni efekt, borba protiv debljine, masnoća, uklanja toksine i učvršćuje kožu, efekt učvršćivanja, povećanje tonusa i učvršćivanje kože, efekt drenaže, uklanja svaki višak tekućine, efekt pritiska i saune
vacuslim

Vacuslim 48

Prednost jedinstvenog koncepta Vacuslim 48 je što omogućuje duboko, snažno i dugotrajno djelovanje aktivnih sastojaka koji rade na preoblikovanju i oblikovanju tijela u samo 30 minuta.

VACUSLIM je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita te preoblikovanje obujma, koja se brzo i lako može primijeniti kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

PREDNOSTI:

Mjerljivo smanjenje opsega već nakon prvog tretmana

Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana

Eliminacija suvišne tekućine

Metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga)

Vakumom se istovremeno postiže sauna i preso efekt

Vacuslim anticelulit & sliming metoda se može primjenjivati kao samostalni paket tretmana ili se može kombinirati za postizanje boljih i bržih rezultata anticelulitnim tretmanima i tretmanima mršavljenja kozmetičkim aparatima radiofrekvencije, elektrostimulacije, vakuma i ručnih anticelulitnih masaža.

AKTIVNE KOMPONENTE

L-Carnitine- ima snažan utjecaj na proces razgradnje masnih stanica, te brine da masti sagorijevaju u energiju.
RonaCare Rutinsulfate- koristan je sastojak za smanjenje celulita i osjećaja teških nogu. Ovaj biflavonoid poboljšava površinsku cirkulaciju, omogućava opskrbljivanje tkiva hranjivim tvarima i otklanjanje štetnih tvari iz tkiva. Zbog njega je koža mladea i lijepa.
Kofein- snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože istovremeno poboljšavajući mikrocirkulaciju.
Thermolate- proizvodi ugodan osjećaj topline u tijelu, u trajanju od 30 minuta do 2 sata.
Ekstrakt divljeg kestena- sadrži escin koji ublažava simptome umornih i napetih nogu. Izbacuje višak vode iz tijela te smanjuje pucanje kapilara i oticanje nogu.
Ekstrakt bršljana- Ivy ( Hedera helix)- sadrži supstance koje imaju anticelulitni učinak ublažavajući izgled narančine kore te učvršćuje kožu.
Ekstrakt alge- intenzivno hidratizira i osvježava kožu te poboljšava izmjenu tvari.
Kompleks eteričnih ulja- limun, cimet, naranča, ružmarin kao i bergamot, menta, lavanda osvježavaju i relaksiraju kožu doprinoseći njenom boljem izgledu.

KONTRAINDIKACIJE: visoki krvni tlak, dijabetes, pacijenti na inzulinu, trudnice, dojilje, žene koje su nedavno rodile carskim rezom, maligne bolesti, epilepsija, bolesnici sa teškim bubrežnim oboljenjima, bilo kakva promjena na koži u vidu dermatitisa, ekcema, psorijaze, tretman se ne radi na crvenoj upaljenoj koži od sunca ili solarija, kao ni na tek izdepiliranoj i obrijanoj koži, proširene vene nogu, tromboza vena.