GreenSlim Lipo Laser (neinvazivna lipoliza)

Iako su prednosti terapije niskim nivoom laserske svjetlosti (LLLT) uočene u stotinama medicinskih studija, točni mehanizmi koji dovode do ovih rezultata još se istražuju. Vodeća teorija je da LLLT pomaže u uklanjanju masti stvaranjem privremenih pora na masnim stanicama , omogućavajući masnoćama da isteknu.

Laser_th

Tretman 10D GreenSlim laserom

10 laserskih zraka istovremeno cilja na vaše masne stanice što znatno skraćuje vrijeme potrebno za tretmane

Znanstvena podloga

Pri mršavljenju, masnoća se pretvara u energiju i metaboličke produkte koji se izlučuju iz tijela. Kada tijelo treba dodatnu energiju, prvo koristi rezerve glikogena (spremljeni ugljikohidrati). Međutim, kada su ti rezervni ugljikohidrati iscrpljeni, tijelo počinje koristiti masnoće kao izvor energije kroz proces poznat kao lipoliza. U lipolizi, masne kiseline se oslobađaju iz masnih stanica i transportiraju do mišića i drugih tkiva gdje se koriste za proizvodnju energije putem oksidacije.

Zamislite masnu stanicu kao jedan balon ispunjen masnoćom koja je poput gela.Hladna laserska zraka prodire do masne stanice stvarajući poru na njenoj membrani koja se tada stanjuje i otvara. Istovremeno laserska zraka emulgira masnoću unutar same masne stanice i pretvara je u tekuće stanje (masne kiseline), prolazi kroz otvorenu poru na membrani i izlazi iz stanice u međustanični prostor.

Beta oksidacija igra ključnu ulogu u pretvaranju masnih kiselina u energiju, posebno tijekom razdoblja dugotrajnog fizičkog napora ili u uvjetima kada je dostupnost glukoze ograničena, poput dugih razdoblja gladovanja ili niskokaloričnih dijeta.

Nakon oslobađanja iz masnih stanica, masnoće se uglavnom u jetri i mišićima (Beta oksidacija i Krebsov ciklus) metaboliziraju, a krajnju produkti su energija (ATP) , ugljični dioksid i voda. Energija se troši za rad naših stanica, ugljični dioksid izdišemo, a voda se gubi uglavnom mokraćom, znojenjem i disanjem.

Rezultat je da masne stanice smanjuju veličinu umjesto da budu uništene. Kada se to dogodi, smanjene masne stanice počinju djelovati i funkcionirati poput zdravih stanica, šaljući ispravne kemijske poruke mozgu i stvarajući komunikacijski efekt u cijelom masnom tkivu, uzrokujući da i druge masne stanice oslobode svoj sadržaj.

Korisne informacije
Postupci koji su prije bili popularni (poput zamrzavanja masti) usredotočeni su na eliminaciju/uništenje masnih stanica. Međutim nedavna istraživanja su pokazala da se ovaj pristup manje učinkovit, a u nekim slučajevima može pružiti kontraproduktivne rezultate ( "Linda Evangelista tuži kozmetičku tvrtku koja se bavi 'zamrzavanjem masnoća' nakon tretmana koji su je 'trajno deformirali'.
"
https://www.rollingstone.com/culture/culture-news/linda-evangelista-lawsuit-zeltiq-1231325/


GreenSlim Lipo Laser ne zamrzava i ne uništava masne stanice već uspješno mijenja ponašanje i reakciju masnih stanica, a sve bez pretjerane topline ili hlađenja. Klinička istraživanja potvrđuju njegovu učinkovitost bez nuspojava, uz odobrenje FDA (U.S. FDA Cosmetic Compliance Services) za smanjenje masnih stanica i celulita. Ovaj tretman omogućuje poboljšanje izgleda u samo nekoliko tjedana bez dugoročnog negativnog utjecaja na kolesterol i trigliceride.

Za terapiju Lipo laserom nema izričitih kontraindikacija, međutim, budući da nema dugoročnih evaluacija za određene uvjete, ne preporučujemo korištenje Lipo lasera trudnicama, klijentima s pejsmejkerom, klijentima s fotosenzitivnom epilepsijom i karcinomom.

Tretmani traju oko 30 minuta.

Mnogi poboljšanje primjete već nakon prvog ili drugog tretmana, a rezultati će se nastaviti poboljšavati s svakim daljnjim tretmanom.

Ipak, broj tretmana koji ćete trebati ovisi o vašim ciljevima, načinu života, medicinskoj povijesti i eventualnim lijekovima koje koristite - općenito, većina treba 6-8 tretmana, s jednim ili dva tretmana tjedno.

Lipo laseri tretiraju ukupni obujam tijela, omogućujući ciljanje tvrdokornih područja masnoće i celulita.

Laser_regije

Tretman GreenSlim Laserom

Većina ljudi koji se podvrgavaju tretmanima usredotočuju se na trbušni predio i bedra, ali uređaj može ciljati bilo koje područje potkožne masnoće, uključujući područje oko pazuha, gornje dijelove ruku, koljena i još mnogo toga.

Nakon tretmana nema nikakvog perioda oporavka ili bolova, nema zabilježenih nuspojava ili negativnih reakcija – Lipo laseri potiču naše tijelo da izgradi "bolju verziju sebe".

Za optimalne rezultate, preporučuje se pridržavati ovih smjernica tijekom tretmana:

 • Preporučujemo da promičete male promjene u načinu života (pravilna prehrana, tjelovježba i dovoljno sna).
 • Redovita hidratacija (8-10 čaša vode dnevno)
 • Zdrava mediteranska prehrana
 • Blaga tjelesna aktivnost od najmanje 30 minuta dnevno, poput hodanja
 • Postoje određene namirnice koje treba ograničiti ili izbjegavati kada je riječ o limfnoj drenaži nakon laserskog tretmana.
  Treba izbjegavati:
 • Hranu s dodanim šećerima
 • začine poput kečapa, mariniranih umaka i umaka za roštilj
 • Prerađeno meso (poput slanine, kobasica i hrenovki)
 • Čips
 • Alkohol
 • Kava (može u manjim količinama, ali previše kave može izazvati dehidraciju)30 minutni tretmani
GreenSlim 10D Lipo laser, jedan tretman - 40 Eur
GreenSlim 10D Lipo laser, 4 tretmana + 1 gratis - 160 Eur
GreenSlim 10D Lipo laser, 6 tretmana + 4 gratis - 240 Eur


60 minutni tretmani
GreenSlim 10D Lipo laser, jedan tretman - 60 Eur
GreenSlim 10D Lipo laser, 4 tretmana + 1 gratis - 240 Eur
GreenSlim 10D Lipo laser, 6 tretmana + 4 gratis - 320 Eur

tanjurprehraneharvard.width-800

Tanjur zdrave prehrane

Tanjur zdrave prehrane koristite kao model za planiranje obroka i za vašu cjelokupnu uravnoteženu prehranu