O nama

Medicus

Naša misija je pružanje personalizirane medicinske skrbi

Medicus - društo za obavljanje zdravstvene djelatnosti nudi široku paletu usluga usmjerenih na rješavanje najčešćih akutnih i kroničnih bolesti i ozljeda.

Preko 30 godina iskustva
Naši liječnici su specijalisti ( (anesteziologija, reanimacija i intenzivno liječenje) sa dugogodišnjim radnim iskustvom u bolnicama OB Pula, KBC Rebro, Klinika za dječje bolesti Zagreb, Klinika za plućne bolesti Jordanovac, KBC Split , (opća medicina) Dom zdravlja IŽ i ( hitna medicina) u Zavodu za hitnu medicinu IŽ te kontinuiranom izobrazbom za pružanje personalizirane medicinske skrbi.

Začetnici smo nekoliko projekta u zdravstvu poput "Pregledajme.com" (korištenje umjetne inteligencije u primarnoj trijaži i dijagnostici), "Staying Alive" ( mapiranje automatskih defibrilatora i uključivanje volontera u rad hitne službe), "Medlink" (video konfrencijsko rješenje u zdravstvu uz daljinski nadzor i praćenje kroničnih bolesnika),...

Cilj nam je poboljšati i održati cjelokupno zdravlje te osnažiti pacijente razumijevanjem njihovih potreba i načina života.


Iz Tiska, Internet portala i TVa

Ambulanta Rabac
Liječnik iz Istre napravio web stranicu za procjenu rizika od koronavirusa
Dr Srđan Jerković pokrenuo online trijažu
Projekt "Zajednica spašava živote" - Preuzmite Staying Alive aplikacijuKućne posjete, Emisija TV Nova


Medicinski web servis, Emisija TV Nova


Vijesti TV Nova - Predstavljamo Medicus i njihovu uslugu Doktor na poziv, odnosno Doktor u kući

iskustva.jpg