Konzultacije - suradnji s Medicus d.o.o. društvom za zdravstnenu djelatnost

Jako nam je važan individualan pristup klijentima, što znači da svaki plan te­rapije započinje liječničkim konzultacijama te potrebnom dijagnostikom kako bismo uživo vidjeli što Vas smeta, poslušali Vaše želje i dali Vam individualnu preporuku.

Vjerujemo da zdrava prehrana nije samo o izboru hrane; to je način života. S našim stručnim znanjem i pristupom usmjerenom na klijenta, posvećeni smo pružanju personaliziranih nutricionističkih savjeta i planova prehrane koji će vam pomoći da postignete i održite svoje ciljeve u vezi s prehranom, izgledom, zdravljem i dobrobiti.

Usluge

 • Nutricionističko savjetovanje
  Naš individualizirani pristup započinje temeljitom procjenom vaših trenutnih prehrambenih navika, zdravstvenog statusa i ciljeva. Ovo nam omogućuje da razumijemo vaše jedinstvene potrebe i stvorimo plan koji podržava vaše zdravstvene ciljeve.
 • Personalizirani planovi prehrane
  Izrađujemo detaljne, prilagođene planove prehrane koji odgovaraju vašem načinu života, preferencijama i nutritivnim potrebama. Naši planovi su dizajnirani da budu jednostavni za praćenje, ukusni i ispunjeni hranjivim namirnicama koje podupiru vaše tijelo i um.
 • Edukacija o prehrani i podrška
  Opremit ćemo vas znanjem i alatima potrebnim za donošenje informiranih odluka o prehrani. Osim toga, nudimo kontinuiranu podršku i motivaciju kako biste ostali na pravom putu prema vašim ciljevima.

Zašto odabrati nas ?

 • Stručnost i iskustvo
  Naš tim ima preko 30 godina iskustva i specijalizirano znanje za vaš proces transformacije.
 • Personalizirani pristup
  Razumijemo da svaki pojedinac ima jedinstvene potrebe. Naši planovi su 100% prilagođeni vama, osiguravajući da vaš put prema boljem zdravlju bude ugodan i uspješan.
 • Znanstveno potkrijepljena savjetovanja
  Oslanjamo se na najnovija znanstvena istraživanja kako bismo vam pružili točne i ažurirane informacije o prehrani i zdravlju.

Bez obzira želite li poboljšati svoje opće zdravstveno stanje, izgubiti težinu, povećati mišićnu masu, poboljšati sportske performanse ili se jednostavno želite osjećati bolje, ovdje smo da vas podržimo na svakom koraku.

Pozivamo vas da nas kontaktirate danas i zakažete svoju prvu konzultaciju. Zajedno možemo stvoriti plan koji ne samo da će transformirati vašu prehranu, već i vaš život.

Za više informacija i zakazivanje konzultacija, posjetite našu kontakt stranicu.


PODLEDAJTE SEBE U D TEHNICI

Skeniranje tijela

nutricionizam_savjet

Nutricionistički savjet

plan_prehrane_primjer

Plan prehrane


Program redukcije tjelesne mase , mali - 195 Eur
(Fit 3D skeniranje + analiza + interpretacija nalaza + nutricionistički savjet )


Program redukcije tjelesne mase , srednji - 320 Eur
(Fit 3D skeniranje, analiza i interpretacija nalaza, nutricionistički pregled, detaljan individualni plan prehrane za 7 dana, određivanje tjelesne aktivnosti)


Program redukcije tjelesne mase , veliki - 450 Eur
(Fit 3D skeniranje, analiza i interpretacija nalaza, nutricionistički pregled, određivanje tjelesne aktivnosti, detaljan individualni plan prehrane, za 7 dana, medikamentozna terapija debljine (isključivo nakon pregleda i po indikaciji našeg liječnika), liječnički savjeti tijekom programa, liječnički recept).
Na kraju programa kontrolno Fit 3D skeniranje, analiza i interpretacija, savjet


AKCIJA

Program redukcije tjelesne mase, srednji
+ GreenSlim 10D Lipo laser, 5 tretmana
+ FatBurn ElectroShape , 5 tretmana
Cijena: 640 EUR - AKCIJA 480 EUR