FatBurn ElectroShape neinvazivno oblikovanje tijela - Gradi mišiće i sagorijeva masnoću

muscle-sculpting-topimg

FatBurn ElectroShape

Tehnologija za neinvazivno oblikovanje tijela koja istovremeno gradi mišiće i sagorijeva masnoću. Rezultati su 16% prosječno povećanje mišićne mase i 19% prosječno smanjenje masnoće.

Riječ je o kombinaciji dvije tehnologije - intenzivne elektromagnetske stimulacije (HIFEM) i radiofrekvencije, koje tijekom tretmana djeluju istodobno, međusobno se nadopunjujući. Dok elektromagnetska stimulacija potiče tisuće kontrakcija u mišićima uslijed čega se oni izgrađuju i osnažuju, radiofrekvencija lagano zagrijava tkivo, pospješujući otapanje masti i zateže kožu, a na mišiće djeluje poput zagrijavanja prije tjelovježbe: povećava se prokrvljenost, a time i opskrba kisikom i hranjivim tvarima, što pridonosi bržoj izgradnji mišića.

Kontrakcije mišića su vrlo intenzivne, što prisiljava mišićno tkivo da se prilagodi takvim ekstremnim uvjetima. Mišićno tkivo reagira dubokim preoblikovanjem svoje unutarnje strukture, što rezultira izgradnjom mišića i oblikovanjem tijela.

EMS SCULPT_1

FatBurn ElectroShape je testiran u brojnim multicentričnim studijama koristeći priznate znanstvene metode (MRI, CT, ultrazvuk i histologija).

Rezultati su 16% prosječno povećanje mišićne mase i 19% prosječno smanjenje masnoće.

Područja tretiranja uključuju trbuh, stražnjicu, ruke i bedra. Tretman je vrlo koristan nakon poroda i dijastaze (razdvajanja) ravnih trbušnih mišića ( m. rectus abdominis)

Tretman je siguran, ugodan i efikasan, kao da uradite 20000 trbušnjaka ili čučnjeva u samo 30 minuta bez napora i znojenja. Tretmani traju 30 minuta.

FatBurn ElectroShape je dizajniran za jačanje mišića trbuha, stražnjice, bedara i drugih dijelova tijela, pružajući rezultate slične intenzivnom vježbanju, ali bez fizičkog napora. Ovaj tretman često se koristi u estetske svrhe kako bi se poboljšao tonus mišića i oblik tijela.

FatBurn ElectroShape nije preporučljiv za osobe s ugrađenim medicinskim uređajima poput pacemakera, žene u trudnoći ili dojenju, osobe s implantiranim metalnim ili elektroničkim uređajima, te pacijente s određenim zdravstvenim uvjetima koji bi mogli biti osjetljivi na elektromagnetske impulse. Uvijek je važno konzultirati se s liječnikom prije početka FatBurn ElectroShape tretmana kako biste osigurali sigurnost i prikladnost za vašu specifičnu situaciju.

Priprema za FatBurn ElectroShape tretman obično uključuje:

Hidrataciju: Pijte dovoljno vode kako biste bili hidrirani prije tretmana. Preporučuje se unositi oko 8 čaša vode dnevno.

Pauza u obrocima: Preporučuje se da ne jedete obilan obrok neposredno prije tretmana kako biste izbjegli nelagodu ili probavne smetnje.

Odeća: Nosite udobnu odjeću koja će vam omogućiti slobodno kretanje tokom tretmana. Također je dobro nositi opuštenu odjeću koja neće stvarati trenje ili pritisak na tretiranim područjima nakon tretmana.

Razgovor s profesionalcem: Prije prvog tretmana, razgovarajte sa našim liječnikom kako biste razumjeli postupak tretmana, moguće nuspojave i pripremili se za iskustvo tretmana. Nuspojave tretmana su rijetke i obično blage. Moguće nuspojave uključuju privremeni osjećaj umora mišića, nelagodu tijekom ili nakon tretmana, osjećaj trnjenja ili utrnulosti, blage bolove u mišićima ili koži, te manje crvenilo na tretiranom području. Većina ovih nuspojava su rijetke, prolaze brzo nakon tretmana i nisu dugotrajne.

Zdravstveni savjet: Ako imate bilo kakve zdravstvene probleme, specifične kontraindikacije ili ste na nekoj terapiji, važno je konzultirati se sa našim liječnikom prije početka tretmana.

banner_EMS_7

FatBurn ElectroShape

FatBurn ElectroShape je dizajniran za jačanje mišića trbuha, stražnjice, bedara i drugih dijelova tijela, pružajući rezultate slične intenzivnom vježbanju, ali bez fizičkog napora. Ovaj tretman često se koristi u estetske svrhe kako bi se poboljšao tonus mišića i oblik tijela.