ULTRAZVUČNA KAVITACIJA I MULTIPOLARNA RADIOFREKVENCIJA (neinvazivno smanjenje masnih nakupina, uklanjanje celulita te zatezanje kože)

Kombinacija ultrazvuka, radiofrekvencije, vakuma i LLLT ( low level laser therapy) za učinkovito, sigurno i bezbolno nekirurško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, zatezanje kože i pomlađivanje.

Imamo 4 grupe aplikatora:

  • - za oblikovanje tijela, uklanjanje masnih naslaga i celulita (UZV kavitacija)
  • - za zatezanje i učvršćivanje kože na tijelu, spacijalni aplikator za tijelo (Multipolarna Radiofrekvencija uz Low Level Laser)
  • - za zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata i dekoltea , spacijalni aplikator za lice i vrat (Multipolarna Radiofrekvencija uz Low Level Laser)
  • - aplikator za tretman mikrostrujama - za smanjenje bolova pri upali tetiva i reumatskim stanjima

Rezultati tretmana su usporedivi s liposukcijom i mezoterapijom, ali bez potrebe za općom anestezijom ili dugim bolnim oporavkom. Tretman se prilagođava svim tjelesnim tipovima, posebno za žene s ginoidnim oblikom tijela. Osim anticelulitnog učinka, tretman oblikuje tijelo. Preporučuje se pravilna prehrana, adekvatan unos vode, umjerena tjelesna aktivnost.

RF - korištenje radiofrekvencije za nekirurško podizanje i zatezanje kože.

Uređaj se koristi za tretiranje različitih dijelova tijela, uključujući lice, vrat, ruke, trbuh i bedra.

RF tretman može biti koristan za osobe koje žele zategnuti i podići kožu bez kirurškog zahvata. Uređaj se može koristiti za tretiranje različitih stanja kože, uključujući bore, opuštenu kožu, neujednačen tonus kože, celulit i strije.
Radiofrekvencijska energija koristi se za zagrijavanje dubokih slojeva kože. Kada se zagrije, kolagen u koži kontrahira, što uzrokuje trenutno zatezanje kože. Također, toplina stimulira proizvodnju novog kolagena u koži, što dodatno povećava zatezanje kože.

Tijekom tretmana, koristi se aplikator za primjenu radiofrekvencijske energije na određenim područjima kože. Aplikator se kreće preko kože u nježnim pokretima kako bi se osiguralo ravnomjerno zagrijavanje kože.

Terapeutski učinak RF tretmana ovisi o dubini zagrijavanja i temperaturi koju se postiže u koži. Kontrolirana primjena topline uz pomoć RF uređaja omogućuje da se postigne terapeutski učinak na dubini od oko 3-4 mm ispod kože. To znači da se postiže duboko zagrijavanje kože bez oštećenja vanjskih slojeva kože.

RF tehnologija je vrlo precizna i prilagodljiva, što omogućuje terapeutima da prilagode intenzitet tretmana pojedinačnim potrebama svakog pacijenta. Također, postupak je neinvazivan i gotovo bezbolan, s minimalnim rizikom od nuspojava i kratkim vremenom oporavka. Trajanje tretmana ovisi o području koje se tretira i koliko duboko se primjenjuje radiofrekvencijska energija. Uobičajeno, tretman traje oko 30 minuta.

Tretmani se rade maksimalno 2 X tjedno. Prosječno je potrebno 4 - 6 tretmana.

Prvi rezultati: Već nakon prvog tretmana, osjećate poboljšanje kvalitete i izgleda kože, uz efekt zatezanja. Konkretniji rezultati očekuju se nakon trećeg tretmana, dok se pravi rezultati vide 30 dana nakon završetka tretmana. Najbolji rezultati tretmana primjetni su između 3. i 6. mjeseca.

G50

Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija je postupak koji koristi usmjerene visokofrekventne zvučne valove kako bi razbila masne stanice ispod površine kože što dovodi do smanjenja obujma i poboljšanja tonusa kože.
G50_2

Multipolarna radiofrekvencija

Multipleksna ili multipolarna radiofrekvencija (RF) je tehnologija u tretmanima za poboljšanje tonusa kože, smanjenje bora i zatezanje tkiva. Ova tehnika koristi više elektroda koje emitiraju RF energiju različitim dubinama kože, potičući proizvodnju kolagena i elastičnih vlakana za poboljšanje teksture i elastičnosti kože.