Povoljnosti za članove

Članstvo nije obavezno.

Ipak članstvo u Medicusu pruža Vam dodatnu motivaciju i osjećaj odgovornosti za stalnu brigu o vlastitom zdravlju uz znatne financijske uštede. Članstvo traje 12 mjeseci i može se obnavljati.

Povoljnosti za članove:

  • Jedno besplatno Fit3D skeniranje cijelog tijela sa dijagnostikom (vrijednost 45 Eur)
  • Popust od 30% na sve usluge (bez obzira na broj i vrstu usluga) tijekom trajanja članstva

Cijena godišnje članarine iznosi 80 Eur , a osim navedenog uključuje člansku karticu i jedan poklon po Vašem zboru:

Ultrazvučni ovlaživač zraka / Inhalator

Poklon 1 - Ultrazvučni ovlaživač zraka

Zdravlje dišnih puteva je od suštinskog značaja za sve - i za djecu i za odrasle. ● Uređaj je dizajniran za sve dobne skupine - od djece do starijih osoba i pacijenata i jednostavan je za korištenje. ● Certificiran CE standardima, uređaj osigurava kvalitetu i sigurnost. Sa frekvencijom osciliranja od 120kHz i atomiziranim česticama manjim od 5 mikrona, osigurava preciznu i učinkovitu distribuciju preparata ● Prijenosni i praktičan. Dva izbora napajanja - koristite ga s dvije AA baterije (nisu uključene) ili DC 5V USB kabelom (uključen). To ga čini prikladnim za kućnu upotrebu i putovanje. ● Koristiti se za ovalaživanje zračnih puteva i prevenciju prehlada, a uz preporuku liječnika i za tretiranje različitih problema dišnih puteva, uključujući astmu, kroničnu opstruktivnu plućnu bolest, bronhitis, prehlade, alergijski rinitis i više. ● Uređaj radi gotovo nečujno s bukom od samo 25 dB, čineći ga izvrsnim izborom za djecu i osjetljive korisnike. ● U paketu dolazi sve što vam treba: aparat, maske za odrasle i djecu, usnik, zaštitna kapa, USB kabel i priručnik. Poboljšajte brigu o zdravlju dišnih puteva s prijenosnim ovlaživačem zraka..
RASTJERIVAČ KOMARACA

Poklon 2 - Ultrazvučni rastjerivač komaraca

Prijenosni uređaj za zaštitu od komaraca upotrebljava ultrazvučnu frekvenciju i zvučne niskofrekventne akustične valove koji iritiraju i tjeraju većinu komaraca. Uređaj kombinira 3 načina rada (3u1) i emitira višefrekvencijske valove kako bi spriječio komarce da razviju imunitet na uređaj za zaštitu od komaraca: 1. Način rada Komarac: Uređaj će emitirati ultrazvučne valove koji oponašaju zvuk muških komaraca kako bi otjerao ženske komarce koji grizu ljude. 2. Način rada Vilinski konjic: Uređaj oponaša zvuk mahanja krila vilinskoga konjica, prirodnog neprijatelja komaraca, kako bi preplašio i otjerao komarce. 3. Način rada Komarac + Vilinski konjic: Kombinira gornje dvije funkcije koje se povremeno izmjenjuju. Uređaj se može upotrebljavati kod kuće ili za vrijeme putovanja, trčanja, planinarenja, kampiranja, ribolova itd. Može se upotrebljavati i s bebama. Siguran je za ljude i kućne ljubimce jer ne sadrži štetne kemikalije niti otrovna otapala. Domet djelovanja: 30 m2. Radi na 2 AAA baterije od 1,5V.